Receptek Főételek Húsos ételek Fűszeres csirkecomb, pirított gombával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 fej vöröshagyma
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
8 darab csirkecomb (felső vagy alsó)
60 dkg gomba
1 kanál fűszerkeverék
1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem
Leírás
A csirkecombokat befűszerezzük és tepsibe rakjuk. Lelocsoljuk olajjal és sütőbe rakjuk. 170 fokos sütőben, pirosra sütjük. A gombát leszeleteljük, a hagymát finomra vágjuk és olajon pirítjuk. Rátesszük a gombát és fűszerezzük. Fedő alatt pirítjuk, amíg a levét el nem fövi. A csirkecombokat a gombaágyra tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4