Receptek Főételek Húsos ételek Füstölt sajtos csirkemell
Hozzávalók
3 dl tejszín
1 csipet fehérbors
1 kg csirkemell
20 dkg füstölt sajt
10 dkg bacon
Leírás
A csirkemellfilét felcsíkoztam, fehér borssal fűszereztem, és készre sütöttem. Közben a tejszínt összekevertem a reszelt füstölt sajttal és az apróra vágott pirított szalonnával. Ezt ráöntöttem a csirkemellcsíkokra, és összeforraltam, addig, míg a sajt nem olvadt fel a tejszínben. A füstölt sajt és a szalonna miatt, tényleg nem kell sózni a húst! Nagyon finom, pikáns!
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4