Hozzávalók

1 l tej

2 tasak vaníliás cukor

20 dkg cukor

25 dkg rizs

1 darab vanília

2 dl főzőtejszín

20 dkg magozott meggybefőtt

1 dl szörp

3 dl növényi tejszín

Leírás

A tejet forraljuk fel, és főzzük meg benne a rizst. Mielőtt megpárolódna, keverjük bele a cukrot és a tejszínt. Fedővel takarjuk le, és hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, keverjük hozzá a keményre vert tejszínhabot és a meggyszemeket. Alaposan keverjük el, és töltsük poharakba. Szörppel és tejszínhabbal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4