Hozzávalók
1 l tej
2 tasak vaníliás cukor
20 dkg cukor
25 dkg rizs
1 darab vanília
2 dl főzőtejszín
20 dkg magozott meggybefőtt
1 dl szörp
3 dl növényi tejszín
Leírás
A tejet forraljuk fel, és főzzük meg benne a rizst. Mielőtt megpárolódna, keverjük bele a cukrot és a tejszínt. Fedővel takarjuk le, és hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, keverjük hozzá a keményre vert tejszínhabot és a meggyszemeket. Alaposan keverjük el, és töltsük poharakba. Szörppel és tejszínhabbal tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4