Receptek Levesek Füge krémleves

Hozzávalók

5 dkg finomliszt
1 tasak vaníliás cukor
10 dkg kristálycukor
dl tejszín
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet őrölt szegfűszeg
20 dkg füge
2 dl feketeribizli

Leírás

A fügéket felaprítjuk és a cukorral együtt, felrakjuk főni. Adunk hozzá fekete ribizlilevet és fűszereket. Ha szétfőtt a gyümölcs, akkor tejszínes habarással sűrítjük és alaposan leturmixoljuk. Még egyszer kiforraljuk és megvárjuk, míg kihűl. Hidegen fogyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4