Receptek Levesek Füge krémleves

Hozzávalók

5 dkg liszt

1 tasak vaníliás cukor

10 dkg cukor

1,5 dl tejszín

1 csipet őrölt fahéj

1 csipet őrölt szegfűszeg

20 dkg füge

2 dl feketeribizlilé

Leírás

A fügéket felaprítjuk és a cukorral együtt, felrakjuk főni. Adunk hozzá fekete ribizlilevet és fűszereket. Ha szétfőtt a gyümölcs, akkor tejszínes habarással sűrítjük és alaposan leturmixoljuk. Még egyszer kiforraljuk és megvárjuk, míg kihűl. Hidegen fogyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4