Füge chutney

Hozzávalók

2 dl vörösbor

5 kanál barna cukor

2 kk keményítő

50 dkg füge

Leírás

A fügét kis kockákra vágjuk. Egy serpenyőben megolvasztjuk a cukrot (vigyázni kell, hogy meg ne égjen). Hozzáöntjük a bort és összeforraljuk, majd hozzáadjuk a fügét is. Pár perc alatt összefőzzük. A keményítőt egy kis tálkában, egy evőkanál vízzel csomómentesre elkeverjük, majd apránként hozzáadunk egy keveset a meleg fügeléből. Ezt visszaöntjük a többi fügéhez és pár perc alatt besűrítjük. Alaposan leturmixoljuk és mehet is a grillezett zöldségek, vagy húsok mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4