Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra és béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral. Nyújtsuk ki a tésztát.
Vágjuk négy egyenlő részre és helyezzük a tepsire.
Mindegyikre vágjunk egy kb. másfél centiméter vastag keretet. Ezeket hajtsuk rá a tésztára.
Kenjük meg a feltört tojással és szórjuk meg porcukorral. Süssük 15 perc alatt aranybarnára. Sütés után hagyjuk kihűlni.
Közben keverjük simára a mascarponét, a cukrot és a citrom levét.
Adjuk hozzá a tejszínt.
Kenjük meg a keverékkel a lepények közepét.
Mossuk meg a nektarint, vágjuk vékony szeletekre, tegyük a lepények tetejére és öntsünk rá egy kis juharszirupot.