Receptek Saláták Francia saláta karalábéval
Hozzávalók
15 dkg burgonya
10 dkg alma
20 dkg sárgarépa
10 dkg ecetes uborka
15 dkg zöldborsó
10 dkg karalábé
Leírás
A zöldséget apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük. Utána leszűrjük, hideg vízzel leöntjük. A megfőtt burgonyát, a megtisztított almát, uborkát szintén kockázzuk és konzerv borsóval (ez a legegyszerűbb) összekeverjük. Sóval, borssal ízesítjük és összekeverjük a tartármártással.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4