Receptek Főételek Hal Francia hagymás halragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
½ l tej
10 dkg vaj
2 darab hagyma
1 dl fehérbor
1 csipet fehérbors
1 csipet ételízesítő
3 kanál átszitált liszt
60 dkg Pangasius filé
Leírás
A hagymát vágjuk finomra, és vajon futtassuk meg. Rakjuk rá a kockára vágott halat, és fűszerezzük. Ha kifehéredett, szórjuk meg liszttel, és engedjük fel forró tejjel. Adjunk hozzá fehérbort, és forraljuk ki.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4