Receptek Levesek Francia hagymaleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 tk mustár
1 darab húsleveskocka
¾ l húsleves alaplé (alaplé)
2 dl főzőtejszín
1 marék metélőhagyma (apróra vágva)

Leírás

3 nagy fej vöröshagymát apróra felszeletelek, egy kis olajon üvegesre párolom, majd felöntöm húsleves alaplével (0,75 l) . Fűszerezem sóval, borssal, teáskanál mustárral, majd behabarom 2 dl főzőtejszínnel. Mindezt összeturmixolom botmixerrel, majd visszateszem a tűzhelyre és összeforralom. Gazdagon megszórom, aprított snidlinggel. Tálaláskor, pirított rozskenyeret adok hozzá és reszelt füstölt sajtot.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4