Receptek Főételek Húsos ételek Francia csirke gombával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2,5 dl tejföl
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 kk paprika
6 darab csirkemell
10 dkg gomba
1,2 dl bor
3 dl krémleves por (gombakrémleves)
Leírás
A melleket csontozza ki, a gombát szeletelje fel. Sózza meg a melleket, fektesse tepsibe, a bőrös oldalával felfelé. Keverje a bort a gombakrémlevessel, tegye bele a gombát, majd öntse a csirkére. Süsse közepes hőfokon (180 C°) 60-75 percet, majd szedje ki a csirkét. A levét öntse serpenyőbe, majd keverje hozzá a tejfölt. Melegítse fel, ne forralja. Tálalja a csirkére kanalazva a mártást, körítse főtt rizzsel.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4