Receptek Előételek Meleg előételek Forró csokoládés kanalak
Hozzávalók
6 darab kanál (műanyag, ezüst vagy fa)
1 csomag díszítés
2 tábla étcsokoládé
Elkészítés
1
Olvasszuk meg a csokoládét és béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral.
2
Mártsunk egy kanalat a csokoládéba, tegyük a tepsire és díszítsük.
3
Ismételjük meg az előző lépést az összes kanállal.
4
Helyezzük a kanalakat befőttesüvegbe vagy műanyag tálba.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4