Receptek Főételek Hal Földimogyorós halragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg vaj
3 dl tejszín
1 csipet fehérbors
1 csipet ételízesítő
1 kk gyömbér (frissen reszelve)
10 dkg mogyoró
3 kanál átszitált liszt
75 dkg Pangasius filé
Leírás
A halat vágjuk kockára és csepegtessünk rá citromlevet. A vajon átpároljuk a halat és a mogyorót is hozzáadjuk. Megszórjuk liszttel és felengedjük húslevessel. Kiforraljuk és tejszínnel dúsítjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4