Receptek Főételek Hal Fokhagymás-sajtos harcsaragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg vaj
½ darab citrom
2 dl tejszín
3 dkg reszelt parmezán
1 dl fehérbor
1 csipet fehérbors
80 dkg afrikai harcsa
5 dl alaplé (zöldségleves kockából)
Leírás
A harcsát kockára vágjuk és vajon elkezdjük párolni. Fűszerezzük és ráreszeljük a fokhagymát. Megszórjuk liszttel és felengedjük forró zöldséglevessel. Alaposan kiforraljuk és beleszórjuk a sajtot, majd tejszínnel dúsítjuk. Köretnek tészta, vagy rizs is remek.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4