Receptek Főételek Húsos ételek Fokhagymás rántott csirkecomb
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 darab Tesco Finest friss tojás
5 dl tej
1 fej fokhagyma
3 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj (sütéshez)
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
30 dkg zsemlemorzsa
8 darab csirkecomb
15 dkg átszitált liszt
Leírás
A csirkecombokat csont mellett bevágjuk és sózzuk, majd fokhagymás tejbe áztatjuk, 2-3 órára. Lecsepegtetjük ha letelt a pácolási idő és bepanírozzuk, hagyományos módon. Közepesen meleg olajban sütjük, hogy a csont mellett, ne legyen véres. Burgonya körettel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4