Receptek Főételek Hal Fokhagymás rák
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál liszt
5 kanál vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
3 dl tejszín
1 dl fehérbor
50 dkg koktélrák
1 kanál áttört fokhagyma
1 kanál finomra vágott zöldpetrezselyem
Leírás
A rákokat lecsepegtetjük. A vajat felmelegítjük, és belerakjuk a rákokat a forró vajba. Fehéredésig pirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, és fűszerezzük. Megszórjuk liszttel, majd felengedjük fehérborral és csontlével. Kiforraljuk, majd tejszínnel dúsítjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4