Receptek Főételek Hal Fokhagymás rák

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál liszt

5 kanál vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

3 dl tejszín

1 dl fehérbor

50 dkg koktélrák

1 kanál áttört fokhagyma

1 kanál finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

A rákokat lecsepegtetjük. A vajat felmelegítjük, és belerakjuk a rákokat a forró vajba. Fehéredésig pirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, és fűszerezzük. Megszórjuk liszttel, majd felengedjük fehérborral és csontlével. Kiforraljuk, majd tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4