Receptek Főételek Hal Fokhagymás rák
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 csokor petrezselyem (finomra vágva)
80 dkg rák
5 dkg áttört fokhagyma
Leírás
A konyhakész rákokat, egy mély tálba tesszük. A hozzávalókat összekeverjük és az így kapott páclevet a rákokra öntjük. Egy órát hagyjuk állni a rákokat a pácban, majd egy teflonban, forró olajon pirosra pirítjuk őket. Sütés közben forró, fokhagymás vajat locsolhatunk rájuk. Pirítóssal tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4