Receptek Főételek Húsos ételek Fokhagymás pulykacomb

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 gerezd fokhagyma

3 dl tejszín

1 darab hagyma

10 dkg zsír

1 csipet fehérbors

1 csipet ételízesítő

60 dkg pulykacomb

3 kanál átszitált liszt

Leírás

A pulykacombot vágjuk kockára. A hagymát vágjuk finomra, és kevés zsíron pároljuk meg. Rakjuk rá a húst, fűszerezzük, majd fedő alatt pároljuk meg. Ha megpuhult, akkor szórjuk meg liszttel, és engedjük fel forró vízzel. Forraljuk ki, majd tejszínnel dúsítsuk. Burgonyával, vagy rizs körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4