Receptek Előételek Meleg előételek Fokhagymás bundában sült spárga

Hozzávalók

1 mk tengeri só
3 darab tojás
5 gerezd fokhagyma
3 dl étolaj (sütéshez)
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szárított oregánó
3 dl világos sör
1 kg spárga
30 dkg finomliszt

Leírás

A spárgát megtisztítom, megmosom, párolóedénybe rakom és 5-7 percig párolom. Sóval, borssal, oregánóval fűszerezem, majd szűrőbe teszem és állni hagyom, 15 percig. A többi hozzávalóból, sűrű palacsintatésztát készítek és ebbe mártom a spárgákat. Bő, forró olajban kisütöm őket, majd papír kéztörlőre helyezem, hogy felszívja az olajat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4