Receptek Levesek Fokhagymakrémleves Ildikó módra

Hozzávalók

1 ízlés szerint tengeri só
3 kanál finomliszt
1 l víz
8 gerezd fokhagyma
2 kanál vaj
1 darab húsleveskocka
1 ízlés szerint őrölt fekete bors
2 dl natúr joghurt
1 ízlés szerint pirított zsemlekocka

Leírás

A megtisztított, áttört fokhagymát a margarinon megfonnyasztjuk, és lisztet szórunk rá. Elkeverjük, és felengedjük a vízzel, majd beledobjuk a leveskockát. Fűszerezzük, és forrástól számítva, 5 percig főzzük, majd egy keveset kiveszünk belőle, és elkeverjük a joghurttal. A leveshez öntjük, és összeforraljuk vele. Pirított zsemlekockával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4