Receptek Levesek Fokhagymakrémleves gombával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 marék fokhagyma
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
30 dkg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
5 kanál finomliszt
1 marék friss petrezselyem

Leírás

Vajon megpároljuk a szeletekre vágott gombát és a fokhagymát. Megszórjuk a fűszerekkel és a liszttel. Alaposan összepirítjuk, és felengedjük forrásban lévő vízzel. Kiforraljuk, majd alaposan leturmixoljuk, és tejszínnel dúsítjuk. Kenyérkockával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4