Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásokat szétválasztjuk. A 8 tojásfehérjét felverjük kemény habbá. A répát vékonyan lereszeljük. A felvert fehérjébe belekeverjük a 8 nagy kanál kristálycukrot, és továbbverjük vele. Ezután belekeverjük a 8 tojássárgáját, ezzel is tovább verjük. Kettévesszük a tésztát. Az egyik felébe belekeverünk 2 kanál kakaót, 2 kanál lisztet, egy csipet sütőport és a répa felét. A tészta másik felébe 4 nagy kanál lisztet, egy csipet sütőport, a maradék répát rakjuk, majd eldolgozzuk. Külön-külön mindkét tésztát összedolgozzuk. Kimargarinozott és kilisztezett tepsibe, vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a fehér, majd a barna tésztát. Berakjuk az előmelegített sütőbe (villanytűzhelynél ez kb. 150-160 fok, de ezt igazából mindenki maga tudja kitapasztalni). Akkor van kész, ha beleszúrunk hústűt vagy fogpiszkálót, és nem ragad semmi.