Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Sütőpapírral kibélelünk egy 15 cm széles és 30 cm hosszú tepsit, vagy tűzálló tálat. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tojásokat szétválasztjuk. A vajat a csokival, vízgőz felett felolvasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját a cukorral nagyon habosra keverjük. Lazán összekeverjük a fehérjét a sárgájával és a csokoládéval. A kakaót keverjük össze a sütőporral, majd a lisztet kíméletes keverés mellett beleszitáljuk. Adjuk hozzá a tojásos krémhez, és keverjük össze. A tésztát tálba simítjuk, rászórjuk a málnát, és a sütőben, 30-35 percig sütjük.