Receptek Főételek Húsos ételek Feta sajttal töltött sertéskaraj

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 gerezd fokhagyma

4 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

8 szelet sertéskaraj

30 dkg feta sajt

1 marék snidling

30 dkg paraj

2 csomag gnocchi

Leírás

A karajszeleteket sózzuk és borsozzuk, majd kicsit megütögetjük őket. A feta sajtot fellazítjuk és a hússzeletekre halmozzuk, majd felcsavarjuk őket. Akár fogpiszkálóval meg is tűzhetjük őket, hogy ne nyíljanak ki. A gnocchit sós, forró vízben, puhára főzzük. A serpenyőt felmelegítjük, beleöntünk 3-4 kanál olajat és megsütjük benne a hústekercseket. Közben a fokhagymát felaprítjuk és abban a zsiradékban megpirítjuk, amiben a hús sült. Kis idő múlva, rárakjuk a parajt és megszórjuk fűszerekkel. Ha már félig megpárolódott a paraj, akkor hozzáadhatjuk a gnocchit és keverjük össze a parajjal. Öntsük nyakon tejszínnel és forraljuk be. Tálaláskor, finomra vágott snidlinggel szórjuk meg. http://www.youtube.com/watch?v=6sm4yNArxkg

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4