Receptek Desszertek Sütést igénylő Feketeerdő torta fahéjasan

Hozzávalók

1 kanál vaníliás cukor

5 kanál cukor

½ l tejszín

5 kanál porcukor

1 kanál őrölt fahéj

1 darab Piskóta

2 üveg meggybefőtt

2 csomag pudingpor

Leírás

A tésztához, 5 tojásos vizes piskótát készítünk, amit 26-cm-es tortaformában megsütünk. A meggykompót levét fahéjjal, 5 evőkanál kristálycukorral felforraljuk, a kevés vízzel elkevert pudingporral besűrítjük. Amikor kihűlt, beletesszük a leszűrt meggyet. A tejszínhez 1 vaníliás cukrot és 5 evőkanál porcukrot teszünk, majd robotgéppel felverjük. A piskótát három részre vágjuk, a meggy felét rákenjük az alsó lapra, majd a tejszín egy részét. Rátesszük a következő lapot, majd a meggy másik felét és egy kicsi tejszínt. Annyi tejszínt hagyjunk, hogy a torta külsejét bevonhassuk vele. Díszíthetjük meggyel, vagy akár kakaóporral megszórva is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4