Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Áztassunk hideg vízbe 5 db zselatinlapot, majd nyomkodjuk ki. Melegítsünk fel 3,75 dl habtejszínt, és oldjuk fel benne a 15 dkg fehér csokit, a zselatinnal együtt. Ízesítsük 0,2 dl narancslikőrrel, és tegyük egy éjszakára hűtőbe. Válasszunk ketté 6 db tojást. A sárgákat keverjük krémesre, 1 tasak vaníliás cukorral és 2 dkg porcukorral. Ezután dolgozzunk bele 8 dkg lisztet és 2,5 dkg étkezési keményítőt. Forgassunk bele 6 dkg porcukorral felvert tojásfehérjét. Simítsuk a tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe, és előmelegített sütőben, 10-15 percig süssük. Ezután fordítsuk porcukorral megszórt konyharuhára, és húzzuk le róla a sütőpapírt. A krémet verjük fel, majd kenjük a tésztára. Tekerjük fel, és hűtsük le. Tálalás előtt, szórjunk rá porcukrot.