Hozzávalók

5 kanál víz

2 kanál cukor

3 darab tojás sárgája

3 dl habtejszín

30 dkg fehércsokoládé

Leírás

Egy őzgerinc formát kibélelünk folpackkal. A vizet és a cukrot folyamatos kevergetés mellett 3-4 perc alatt sziruppá főzzük. Tűzről lehúzzuk. Hozzáadjuk a kockára tördelt csokoládét, és kevergetve felolvasztjuk benne. Hűlni hagyjuk. Ha már csak langyos, akkor hozzákeverjük a tojássárgákat. A tejszínt sűrű habbá verjük, és hozzákeverjük a csokoládés masszát. Formába töltjük, 4-5 órára mélyhűtőbe tesszük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4