Receptek Főételek Húsos ételek Fehérboros-gombás csirkemell
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 pohár tejföl
20 dkg sajt
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 dl tejszín
1 dl fehérbor
80 dkg csirkemell
40 dkg gomba
Leírás
A csirkemellet szeleteljük és elősütjük. A gombát megtisztítjuk és feldaraboljuk. Lábasba öntjük az olajat és a bort. Felhevítjük és a húst puhára pároljuk benne. Ezután rárakjuk a gombát és tovább főzzük, közben ízesítjük. Behabarjuk egy kevés liszttel és tejföllel, valamint tejszínnel dúsítjuk. Spagettivel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4