Az étolajba feltesszük a reszelt vöröshagymát (1 evőkanálnyit). Kicsit megpároljuk, és hozzáadjuk a...
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
4 kanál liszt
5 dl tej
3 kanál cukor
4 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 fej hagyma
1 csipet fehérbors
600 g zöldborsó
1 csipet ételízesítő
1 marék finomra vágott zöldpetrezselyem
Az étolajba feltesszük a reszelt vöröshagymát (1 evőkanálnyit). Kicsit megpároljuk, és hozzáadjuk a zöldborsót, amire teszünk 1 evőkanálnyi cukrot, kis sót és ételízesítőt. Mikor puha, megszórjuk liszttel, felengedjük tejjel, és hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet.
© 2019 tesco.hu. TESCO GLOBAL Zrt.