Receptek Desszertek Sütés nélküli Fehér csokoládés mousse mandarinnal

Hozzávalók

150 g fehércsokoládé
150 milliliter habtejszín
2 darab tojás (sárgája)
2 darab mandarin (leve)
1 darab mandarin (díszítéshez)

Elkészítés

1

Gőzfürdő felett melegítsük fel a habtejszínt.

2

Miután felmelegedett, tegyük bele a csokoládé kockákat és keverjük simára.

3

A gőzfürdő felett adjuk a krémhez a tojássárgáját és alaposan keverjük össze.

4

Hagyjuk kihűlni, majd keverjük bele a mandarin levét.

5

Tegyük a krémet kis csészékbe és hagyjuk a hűtőben 2 órára.

6

Díszítsük mandarinnal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4