Hozzávalók

80 dkg burgonya

20 dkg bacon szalonna

10 dkg cheddar sajt

4 darab tojás

1 csokor snidling

1 adag só és bors

Elkészítés

1

A bacont és a megmosott, meghámozott burgonyát kockára vágjuk.

2

Forró serpenyőben zsírjára sütjük a bacont. Hozzáadjuk a burgonyát, ezt pirosra pirítjuk a szalonnazsírban.

3

Beleütjük a tojásokat, lefedjük és tovább sütjük, amíg a fehérje megszilárdul. Cheddart reszelünk rá, és megvárjuk, amíg a sajt megolvad.

4

Tálalás előtt az egész ételt megszórjuk apróra vágott snidlinggel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4