Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

25 dkg liszt

1,5 kanál tejföl

2 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

3 darab tojás sárgája

100 g porcukor

1 csipet szódabikarbóna

Leírás

A lisztet elmorzsoljuk a vajjal, majd hozzátesszük az összes hozzávalót, és hólyagosra dagasztjuk a tésztát Ezután csomagoljuk be, és 10-15 percre, tegyük hűtőbe. Ha mindegyiket megformáztuk, a forró olajban, kis adagokban, egyszer forgatva, készre sütjük a fánkokat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4