Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
25 dkg liszt
1,5 kanál tejföl
2 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
3 darab tojás sárgája
100 g porcukor
1 csipet szódabikarbóna
Leírás
A lisztet elmorzsoljuk a vajjal, majd hozzátesszük az összes hozzávalót, és hólyagosra dagasztjuk a tésztát Ezután csomagoljuk be, és 10-15 percre, tegyük hűtőbe. Ha mindegyiket megformáztuk, a forró olajban, kis adagokban, egyszer forgatva, készre sütjük a fánkokat.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4