Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Melegítsük elő a sütőt 160 °C-ra. Béleljünk ki egy kisebb tepsit sütőpapírral.
Keverjük össze egy tálban a lisztet, a fahéjat, a szárított gyömbért és a sót.
Válasszuk külön a tojássárgáját a fehérjétől. Verjük fel a sárgáját, adjuk hozzá a cukor felét és keverjük simára. A fehérjét verjük kemény habbá.
A tojássárgás masszához óvatosan adjuk hozzá a fehérjét.
Sütés után tegyük egy nedves kendőre, majd óvatosan távolítsuk el a sütőpapírt. Tekerjük a tésztát a kendőbe és hagyjuk kihűlni.
Közben készítsük el a tölteléket: egyszerűen keverjük simára az összes hozzávalót.
Óvatosan vegyük ki a kendőből a tésztát, töltsük meg a töltelékkel és tekerjük fel.
Szórjunk rá porcukrot, végül tálaljuk.