Hozzávalók

1 darab tojás
1 tasak vaníliás cukor
3 kanál étolaj
1 kg alma
15 dkg porcukor
1 kk őrölt fahéj
20 dkg háztartási keksz
1 csomag réteslap

Leírás

Az almákat hámozzuk meg, és reszeljük le. Keverjük össze a keksszel, fahéjjal, porcukorral. Alaposan dolgozzuk össze. A réteslapokat hajtogassuk ki, és kenjük meg olajjal, majd rakjunk egymásra 4-5 darabot. Szórjuk rá a tölteléket, és a végeit visszahajtva, szorosan csavarjuk fel. Kenjük meg tojással, majd 180-190 fokon süssük meg. Tálaláskor hintsük meg porcukorral.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4