Hozzávalók

1 csomag sütőpor

3 tasak vaníliás cukor

15 dkg cukor

½ kg alma

5 darab tojás sárgája

1 kk őrölt fahéj

5 darab tojásfehérje

10 kanál átszitált liszt

Leírás

Az almát hámozzuk meg és reszeljük le finomra, vagy daráljuk meg. A lisztet, a fahéjjal és a sütőporral összekeverjük. A fehérjéket verjük habbá és adjuk hozzá a tojások sárgáját. Ezután a cukrot adjuk hozzá, majd a lisztes keveréket dolgozzuk bele a habba, egy fakanállal. Legvégül, az almát keverjük bele a tésztába. Vajazott-lisztezett tepsibe rakjuk a tésztát és előmelegített sütőben, 175 fokon megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4