Hozzávalók

2 kanál tejföl

5 darab alma

1 darab citrom

2 kanál porcukor

1 csomag habfixáló

1 kk őrölt fahéj

1 darab tortalap

4 dl növényi tejszín

Leírás

A tejszínt, cukrot, habfixálót, 10 perc alatt, kemény habbá verem. Hozzáadom a tejfölt, citrom levét és reszelt héját, fahéjat, majd kikeverem. Az almákat lereszelem és kinyomkodom. A tortalapra ráegyengetem a reszelt almát. Habzsákba rakom a fahéjas habot és felspriccelem vele a tortát. Almaszeletekkel díszítem.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4