Receptek Levesek Fácánleves lúdgégével

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 gerezd fokhagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 csokor friss petrezselyem
60 dkg vegyes zöldség
1 darab zellergumó
1 kanál ételízesítő
2 darab fácán

Leírás

A húst feltesszük főni, a vízbe. Hozzáadjuk a zöldségeket, és sóval, borssal, valamint ételízesítővel ízesítjük. Lassú tűzőn, jóízű levest főzünk, majd leszűrjük. Külön kifőzzük a lúdgégét és ezzel tálaljuk a levest. A levesben főtt zöldségeket és húst külön tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4