Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 pohár tejföl
1,5 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
20 dkg sárgarépa
3 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
1 fej hagyma
10 dkg gomba
10 dkg fehérrépa
1 kg zúza
1 kanál átszitált liszt
Leírás
A zúzákat megtisztítjuk, négy részbe vágjuk. Forró olajon, nagy lángon, pirosra sütjük. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel, megsózzuk, borsozzuk, pirospaprikázzuk és annyi vizet teszünk rá, hogy ellepje. Fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk az aprított zöldségeket és ízesítjük. A tejfölt simára keverjük a liszttel és a mustárral, belekeverjük a puha zúza levébe.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4