Hozzávalók
20 kanál liszt (tészta)
1 csomag sütőpor (tészta)
10 dkg vaj (tészta)
1 darab citrom leve
6 dl tejszín
1 darab tojás sárgája (tészta)
20 dkg porcukor
30 dkg eper
Leírás
Hagyományos módon, linzer tésztát készítünk, amit kis kosarakba töltünk és megsütünk. A tejszínt habbá verjük és belerakjuk a pépesített epret. Cukorral ízesítjük. A kihűlt kosarakat, tetszetősen betöltjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4