Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát vegyük ki a fagyasztóból, várjuk meg amíg felenged és nyújtsuk ki minél vékonyabbra. Ezután 180-200 fokon viszonylag rövid idő alatt süssük, szép aranybarnára. Miután kivettük a sütőből, hagyjuk kihűlni és törjük tetszőleges darabokra. Az epret a cukorral tegyük fel főni, alacsony lángon. Szépen elkezd olvadni és levet fog engedni. Nem kell szétfőzni, csak rottyantsunk rajta párat. Ezután A kikevert pudingport keverjük ki és öntsük hozzá. Nagyon hamar be fog sűrűsödni! Vegyük le a lángról és hagyjuk kihűlni. Miután hideg az eperkrémünk, verjük habbá a hideg tejszínt és szépen lazítsuk fel vele az eper-kémet.
Innentől kezdve már csak egy dolgunk van, egy pohárba szépen berétegezni a a krémet és a tört tésztadarabkákat. A végén reszeljünk rá tetszés szerinti mennyiségű csokit. Friss gyümölccsel még finomabbá tehetjük.