Hozzávalók

6 darab tojás
10 dkg kristálycukor
5 kanál kakaópor
1 csomag babapiskóta
20 dkg eper
1 doboz mascarpone
5 cl rum
2 dl kávé
2 dl növényi tejszín

Leírás

A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját cukorral felhabosítjuk, hozzáadjuk a mascarponét. Kikaparjuk a vaníliát és ezt is hozzáadjuk. A tejszínt kemény habbá verjük és a habhoz keverjük. A tojások fehérjét felverjük cukorral és a krémhez adjuk, ezzel a krém készen is van. A kávéhoz hozzáadjuk a fehér rumot és elkezdjük áztatni a babapiskótákat. Rétegeljük, egy sor piskóta, egy sor krém, egy sor eper, egy sor kakaó. A végén, a kakaóra rászórjuk a maradék epret.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4