Hozzávalók
20 dkg cukor
3 kanál zselatin
1 kg eper
3 dl fehérbor
Leírás
Az epret kis kockákra vágjuk. Egy serpenyőben megolvasztjuk a cukrot (vigyázni kell, hogy meg ne égjen). Hozzáöntjük a bort és összeforraljuk, majd hozzáadjuk az epret is és pár perc alatt összefőzzük. A zselatint egy kis tálkában, egy evőkanál vízzel csomómentesre elkeverjük, majd apránként hozzáadunk egy keveset, a meleg eperléből. Ezt visszaöntjük a többi eperhez és pár perc alatt besűrítjük. Tálkákba öntjük és kidermesztjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4