Receptek Előételek Hideg előételek Egyszerű tojáskocsonya
Hozzávalók
6 darab tojás
6 darab csemegeuborka
100 g konzerv borsó
1 darab kalifornia paprika
2 darab répa
200 g sonka
½ liter víz
2 darab leveskocka
400 g natúr joghurt
1 csomag zselatin
Elkészítés
1
Főzzük meg a tojást, majd vágjuk apróra.
2
Vágjuk apróra a paprikát, a csemegeuborkát és a sonkát is. Tegyük egy tálba.
3
Hámozzuk meg a répát, vágjuk karikákra. Főzzük meg a leveskockával. Miután megfőtt, vegyük ki egy tálba a répát, a levesalapot kicsit tegyük félre.
4
A felmelegedett vízben olvasszuk fel a zselatint. Ha szükséges, egy kis zselatint adjunk még a vízhez.
5
Keverjük az olvadt zselatinhoz a joghurtot.
6
Öntsük az egészet a zöldségekre, alaposan keverjük el, majd öntsük őzgerinc formába. Takarjuk le alumínium fóliával, végül tegyük a hűtőbe éjszakára. Tipp: Friss péksüteménnyel tálaljuk hideg előételként.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4