Receptek Előételek Hideg előételek Egyszerű tojáskocsonya

Hozzávalók

6 darab tojás

6 darab csemegeuborka

100 g konzerv borsó

1 darab kalifornia paprika

2 darab répa

200 g sonka

½ liter víz

2 darab leveskocka

400 g natúr joghurt

1 csomag zselatin

Elkészítés

1

Főzzük meg a tojást, majd vágjuk apróra.

2

Vágjuk apróra a paprikát, a csemegeuborkát és a sonkát is. Tegyük egy tálba.

3

Hámozzuk meg a répát, vágjuk karikákra. Főzzük meg a leveskockával. Miután megfőtt, vegyük ki egy tálba a répát, a levesalapot kicsit tegyük félre.

4

A felmelegedett vízben olvasszuk fel a zselatint. Ha szükséges, egy kis zselatint adjunk még a vízhez.

5

Keverjük az olvadt zselatinhoz a joghurtot.

6

Öntsük az egészet a zöldségekre, alaposan keverjük el, majd öntsük őzgerinc formába. Takarjuk le alumínium fóliával, végül tegyük a hűtőbe éjszakára. Tipp: Friss péksüteménnyel tálaljuk hideg előételként.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4