Receptek Főételek Húsos ételek Édesburgonyás-mustáros pulykaragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 dl tejszín
1 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
1 csipet gyömbér
80 dkg pulykamell
2 darab édesburgonya
Leírás
A pulykamellet kockára vágjuk és olívaolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockázott édesburgonyát és összepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, kevés gyömbérrel is feldobhatjuk. Rakunk rá egy nagy evőkanál mustárt és felengedjük vízzel. Puhára főzzük a ragut és tejszínnel beforraljuk. Rizzsel és burgonyával is isteni.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4