Receptek Levesek Édesburgonya-krémleves hagymával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 dl tej

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 dl tejszín

1 mk hagyma

3 dkg hideg vaj

2 darab édesburgonya

Leírás

Lábosban vajat olvasztunk. Ügyeljünk, hogy ne barnuljon meg! Üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk az édesburgonyát és az alaplét. Első buggyanás után, közepes lángon, kb. fél óráig főzzük. Ha megpuhult az édesburgonya, tűzről lehúzzuk, botmixerrel pürésítjük. Mehet bele a hideg tej és a tejszín. H a nem lett volna elég sós az alaplé, akkor most finoman sózzuk is. Borsot is őrlünk rá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4