Receptek Főételek Húsos ételek Édesburgonya gnocchival
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
½ l tejszín
2 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
20 dkg porcukor
4 darab csirkecomb
2 darab édesburgonya
1 csomag gnocchi
Leírás
A csirkecombokat kifilézzük és a bőrt is levesszük. Csíkokra vágjuk a húst. A hagymát finomra vágjuk és olívaolajon megpirítjuk. Mehet rá a csirkecomb és a csíkokra vágott édesburgonya. Sózzuk, borsozzuk és mustárt adunk hozzá. Közben a gnocchit forró, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és a raguhoz adjuk, majd tejszínnel felöntjük. Tálaláskor adhatunk hozzá aprított zöld fűszert, pestót, vagy parmezánt is.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4