Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A granola egy kiváló alternatíva reggelire. Próbálja ki a csokoládés változatot is! Sőt, nemcsak magunknak, hanem a gyerekeknek is bátran csomagolhatjuk az iskolába.
Helyezzük a sütőpapírt a sütőlapra, oszlassuk el rajta a zabpelyhet és a magvakat. Készítsük elő a dióféléket és a szárított gyümölcsöket, de ezeket csak később adjuk hozzá, hogy ne égjenek meg. Az olvasztott kókuszolajat keverjük össze fahéjjal és őrölt szerecsendióval.
Szórjuk meg a zabpehely és a magvak keverékét kókuszolajjal, fűszerekkel, és alaposan keverjük össze. Süssük 150 fokon kb. 15 percig. Sütés közben kevergessük, hogy minden része egyenletesen süljön. Adjuk hozzá a dióféléket és a szárított gyümölcsöt a már megsült alaphoz, majd alaposan
Tálaláskor keverjük össze, öntsünk rá mézet és tálaljuk joghurttal vagy házi gyümölcsös ételekkel.