Hozzávalók

1 csipet sütőpor

1 kanál cukor

1 darab tojás sárgája

10 dkg porcukor

20 dkg margarin

10 dkg darált dió

1 csomag pudingpor (hidegen keverhető)

3 dl növényi tejszín

30 dkg átszitált liszt

Leírás

A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, adunk hozzá 1 csipet sót, a csomag sütőport, a vaníliás cukort és a 4 tojássárgáját. Ezt jól összegyúrjuk és a kikent sütő formákba diónyi nagyságú tésztát teszünk, majd vékonyan elnyomkodjuk és 1 kávéskanálnyi lekvárt teszünk. Töltelék: a tejszínhabot felverjük és a pudinggal elkeverjük. Beleforgatjuk a darált diót. A kihűlt kosarakba töltjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4