Hozzávalók
1 csipet sütőpor
1 kanál cukor
1 darab tojás sárgája
10 dkg porcukor
20 dkg margarin
10 dkg darált dió
1 csomag pudingpor (hidegen keverhető)
3 dl növényi tejszín
30 dkg átszitált liszt
Leírás
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, adunk hozzá 1 csipet sót, a csomag sütőport, a vaníliás cukort és a 4 tojássárgáját. Ezt jól összegyúrjuk és a kikent sütő formákba diónyi nagyságú tésztát teszünk, majd vékonyan elnyomkodjuk és 1 kávéskanálnyi lekvárt teszünk. Töltelék: a tejszínhabot felverjük és a pudinggal elkeverjük. Beleforgatjuk a darált diót. A kihűlt kosarakba töltjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4