Hozzávalók
150 g porcukor
250 ml tej
200 ml habtejszín
1 kanál vanílás cukor
1 kanál kukorica keményítő
2 szelet görögdinnye
Elkészítés
1
Egy lábasban lassan melegítsük fel a cukrot, vaníliás cukrot, tejet, habtejszínt, és a kukoricakeményítőt,egészen addig amíg a keverék el nem kezd sűrűsödni. Ezután vegyük le a tűzről, hagyjuk kihűlni. Kevergessük meg időközönként a lehűlés alatt
2
Mixelje össze a görögdinnyét majd keverje össze a tejes krémmel.
3
Öntse a keveréket egy műanyag tálkába és fagyassza le négy órára. Minden fél órában kevergesse meg egy meleg vízbe mártott kanállal.
4
Tálalja ostyával, esetleg díszítse néhány levél mentával. A forróságban biztosan nagyon jól esik majd!
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4