Hozzávalók

150 g porcukor
250 milliliter tej
200 milliliter habtejszín
1 kanál vaníliás cukor
1 kanál keményítő
2 szelet görögdinnye

Elkészítés

1

Egy lábasban lassan melegítsük fel a cukrot, vaníliás cukrot, tejet, habtejszínt, és a kukoricakeményítőt,egészen addig amíg a keverék el nem kezd sűrűsödni. Ezután vegyük le a tűzről, hagyjuk kihűlni. Kevergessük meg időközönként a lehűlés alatt

2

Mixelje össze a görögdinnyét majd keverje össze a tejes krémmel.

3

Öntse a keveréket egy műanyag tálkába és fagyassza le négy órára. Minden fél órában kevergesse meg egy meleg vízbe mártott kanállal.

4

Tálalja ostyával, esetleg díszítse néhány levél mentával. A forróságban biztosan nagyon jól esik majd!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4