Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab paradicsom
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 fej vöröshagyma
1 kg cukkini
2 kanál őrölt pirospaprika
6 darab zöldpaprika
1 szál parasztkolbász

Leírás

A hagymát meghámozzuk, felvágjuk, csakúgy mint a paprikát. Sóval, meghintjük és 1 dl olajon, aranysárgára pirítjuk. A paradicsomot forró vízbe mártva, meghámozzuk és felaprítva, a paprikához és a hagymához adjuk. Lefedve megpároljuk. A cukkinit meghámozzuk, kettévágjuk, a magját eltávolítjuk (ha fiatal a cukkini akkor a magozás nem szükséges) és hasábokra vágjuk. Ezt is a zöldségekhez keverjük. Egy deci vizet öntünk alá és fedő alatt, tovább pároljuk. Mikor zsírjára pirul, fűszerezzük és tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4